Σκέψεις για μετάθεση του τελικού κυπέλλου λόγω EuroLeague - Οι πιθανότητες και τα «θέλω» των δύο ομάδων

Σκέψεις για μετάθεση του τελικού κυπέλλου λόγω EuroLeague - Οι πιθανότητες και τα «θέλω» των δύο ομάδων
Photo Credits: INTIME

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-Four μπορεί να επηρεάσει τον τελικό κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας φαίνεται να έχει επηρεάσει την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ. προβληματίζεται για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, αν στον τελικό της Ευρωλίγκα που είναι την ίδια ημέρα αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός. Προβληματίζεται, δηλαδή, για την ξεχωριστή συνθήκη που μπορεί να δημιουργηθεί παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο και ταυτόχρονα να παίζει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final 4 στο Βελιγράδι.

Είναι, λοιπόν, πιθανή η μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κατά μία μέρα; Να γίνει δηλαδή την Κυριακή στις 22 Μαΐου και πάλι στις οκτώ το βράδυ; Σαν σκέψη μπορεί να υπάρχει, όμως η πιθανότητα είναι μικρή, διότι κανένας από τους δύο μονομάχους δεν το θέλει. Ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Παναθηναϊκός επιθυμούν τη μετάθεση του τελικού κατά 24 ώρες. Ωστόσο φαίνεται ότι ως σκέψη έστω, υπάρχει στο τραπέζι.

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X