Πικέ: Διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να εισπράττει 28 εκατομμύρια ευρώ (ΦΩΤΟ)

Η ειρωνική απάντηση του Πικέ στον Ζιντάν για το pasillo
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξαλλος ήταν ο Ζεράρ Πικέ από τις «αποκαλύψεις» του Καταλανού δημοσιογράφου Λουίς Κανουτ, ο οποίος είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι ο Ισπανός αμυντικός είναι ο καλύτερα αμειβόμενος στην Μπαρτσελόνα, με 28 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως, μπροστά από Μπουσκέτς (23), Τζόρντι Άλμπα (20) και Ουμτιτί (20).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή παρότι ο Πικέ δέχθηκε μείωση μισθού το καλοκαίρι για να διευκολύνει τους μπλαουγκράνα, εντούτοις πήρε όλο το οφειλόμενο ποσό μέσω ενός μπόνους αφοσίωσης στο σύλλογο, «τρικ» το οποίο η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε και με άλλους παίκτες για να αλαφρύνει τα μισθολόγια που δηλώνει.

Ο Πικέ δεν άφησε αναπάντητες τις «αποκαλύψεις» και με ανάρτηση του στο Twitter απάντησε με οργισμένο ύφος: «άνθρωποι όπως αυτός, χρεώνουν την δημόσια τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ είναι το 50% της ετήσιας μισθοδοσίας μου, που μου κατατέθηκε στις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου τον εαυτό σου».

Ο Καταλανός ανέβασε μία απόδειξη ύψους 2.328.884,39 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι εισέπραξε φέτος από την Μπαρτσελόνα περίπου 4,6 εκατομμύρια ευρώ, πολύ μακριά από τα ποσά που ανέφερε ο Καταλανός δημοσιογράφος.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X