Μπορδαλάς: Χαιρέτισε την Χετάφε και πάει Βαλένθια

Μπορδαλάς: Χαιρέτισε την Χετάφε και πάει Βαλένθια
Photo Credits: INTIME

Τέλος από την Χετάφε ο Χοσέ Μπορδαλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος γράφτηκε για την ΑΕΚ, αποχαιρέτισε τους παίκτες του στην Χετάφε και πάει Βαλένθια.

Μετά από πέντε χρόνια στον πάγκο της ο Χοσέ Μπορδαλάς αποχαιρέτησε την ομάδα της Μαδρίτης. Παρότι δεν θέλησε να αποκαλύψει το μέλλον του, είναι κοινό μυστικό πως ο 57χρονος προπονητής έχει ήδη συμφωνήσει με τη Βαλένθια και θα ανακοινωθεί άμεσα η πρόσληψή του.

«Είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους, τους διευθυντές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, που με στήριξαν από την πρώτη μέρα. Μετά από πέντε χρόνια, είμαι καλύτερος άνθρωπος, πιο ώριμος και έτοιμος να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις. Υπήρξαν στιγμές ποα θα μείνουν ανεξίτηλες. Εδώ θα είναι πάντα το σπίτι μου» δήλωσε συγκινημένος ο Μπορδαλάς.

Επί των ημερών του, οδήγησε τη Χετάφε στην επάνοδο στη La Liga και στη συνέχεια επί μία τριετία την κράτησε στην πρώτη οκτάδα, κερδίζοντας πέρυσι και ένα εισιτήριο για το Europa League. Φέτος η ομάδα της Μαδρίτης υποχώρησε στη 15η θέση της κατάταξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X