Αποφάσισε να φτιάξει ΑΕΚ Β’ για Super League 2!

Αποφάσισε να φτιάξει ΑΕΚ Β’ για Super League 2!
Photo Credits: INTIME

Ειλημμένη απόφαση από την ΠΑΕ για δημιουργία ΑΕΚ Β' με έδρα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει η συζήτηση και το πλάνο να δημιουργηθούν Β’ ομάδες στη Super League 2, μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ειλημμένη απόφαση από την ΠΑΕ για δημιουργία ΑΕΚ Β’ με το που θα υπάρξουν οι σχετικές αποφάσεις.

Μάλιστα έχει ήδη δρομολογηθεί ο σχεδιασμός της και η στελέχωσή της υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η ΑΕΚ Β’ θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει και τη νέα έδρα της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, με τα έργα να… τρέχουν το τελευταίο διάστημα.

Το πλάνο για τις  Β’ ομάδες

Το πλάνο είναι αυτές οι ομάδες να μπουν στη Super League 2, να μπορούν να μετέχουν σε όλα τα ματς αλλά να μην έχουν δικαίωμα ανόδου. Επίσης, για ένα διάστημα τριών ετών να μην υποβιβάζονται.

Σε σχέση με το ρόστερ θα απαρτίζεται από παίκτες κάτω των 23 ετών και θα υπάρχει δικαίωμα να παίζουν 4-5 παίκτες πάνω από 23.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X