ΑΕΚ-Μιλόγεβιτς: Πως φτάσαμε στην συμφωνία και η συνάντηση με Μελισσανίδη

ΑΕΚ-Μιλόγεβιτς: Πως φτάσαμε στην συμφωνία και η συνάντηση με Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ - Το χρονικό πως φτάσαμε στην συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινώσει την συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έτσι θα διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και θα προσπαθήσει να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα μειώσει την απόσταση από τον Ολυμπιακό και θα φέρει την Ενωση σε συνθήκες… κανονικότητας. Ομως για να γίνει αυτό και μέχρι να γίνει αυτό έχουμε χρόνο και δουλειά, αφού απαιτούνται και άλλα κομμάτια (μεταγραφές) ας πάμε στο πως έφτασε η ΑΕΚ στην συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό.

Η ΑΕΚ ήθελε τον Μιλόγεβιτς και το 2019

Η αλήθεια είναι ότι η Ενωση είχε φτάσει πολύ κοντά με τον Μιλόγεβιτς και τον χειμώνα του 2019, τότε που η διοίκηση ήθελε να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου. Εν τέλει ο Μιλόγεβιτς πήγε στα Εμιράτα για οικονομικούς λόγους, κάτι που έγινε σεβαστό και η ΑΕΚ επέλεξε τον Μάσιμο Καρέρα. Ομως η μοίρα έφερε τους «κιτρινόμαυρους» και τον Σέρβο… ξανά μαζί. Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε διαφανεί ότι η υπόθεση Ρεμπρόφ θα χρειαζόταν χρόνο και υπομονή με το ρίσκο να μη ευοδωθεί, ενώ αυτή του Λουτσέσκου περισσότερο είχε μαθηματικές πιθανότητες παρά ουσιαστικές. Έτσι, η ΑΕΚ έπρεπε να κοιτάξει τι θα κάνει άμεσα.


Τα… δυνατά ονόματα που κοίταξε η ΑΕΚ

Οι πολύ καλές περιπτώσεις που κοίταξε από την ξένη αγορά ήταν δύσκολο να έρθουν στα μέρη μας. Μπορδαλάς, Πιέλ, Μίτσελ κλπ στην πρώτη προσέγγιση έδειξαν τις διαθέσεις τους και η ΑΕΚ πήρε το μήνυμα. Επόμενη κίνηση της ήταν να στραφεί στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και… άμεσα. Διότι και αυτός ήταν άμεσα διαθέσιμος. Έτσι, Σάββατο βράδυ είχαμε την κρίσιμη συνάντηση παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και εκεί προέκυψε το πρώτο πλαίσιο συμφωνίας.

Η ΑΕΚ είδε και άκουσε τον προπονητή και ότι οι απόψεις του ταιριάζουν με όσα θέλει η ομάδα και αντίστοιχα ο Σέρβος είδε την ευκαιρία στα… μάτια του. Κάπως έτσι λίγα 24 ώρα μετά φτάσαμε στην συμφωνία. Αφού πρώτα ο Ρεμπρόφ έστειλε το… αρνητικό μήνυμα ότι χρειάζεται και άλλος χρόνος, μα περισσότερο ότι δεν «καίγεται» τόσο πολύ για την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ειδάλλως θα το είχε αποδείξεις ο Ουκρανός. Ετσι, χθες το βράδυ η ΑΕΚ επικοινώνησε την συμφωνία με τον Σέρβο και σήμερα αναμένονται τα… πολύ σπουδαία.

Ο Σέρβος τεχνικός όπως είναι γνωστό έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, στην Ομόνοια Λευκωσίας, αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο βγήκε δύο φορές πρωταθλητής και τον οδήγησε αντίστοιχα δυο φορές στην συμμετοχή στην φάση των ομίλων του Champions League.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X