«Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»

«Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»
Photo Credits: INTIME

Σε μπελάδες ο Γιουσέφ Eλ Αραμπί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έναν χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Δικαστήριο στο Μονπελιέ καταδίκασε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα αδέρφια του σε ένα χρόνο φυλάκισης (προφανώς με ανααστολή). Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το βράδυ της 24ης Ιουνίου του 2017, δύο ανήλικα ξαδέρφια, στις 22.00, πετούσαν μπουκάλια στην αυλή των αδερφών της οικογένειας Αραμπί, καθώς γιόρταζαν το τέλος του Ραμαζανιού.

Τα αδέρφια Αραμπί, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στη Γαλλία, βρήκαν τους δύο νέους σε μια τοποθεσία πολύ κοντά στο σπίτι και τους χτύπησαν στο πάρκινγκ. Ο πιο νέος από τους δύο χτυπήθηκε στο μάτι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Τα αδέρφια Αραμπί αρνήθηκαν ότι προέβησαν σε βιαιοπραγία και υποστήριξαν ότι απλά τους έδωσαν μικρά χτυπήματα πίσω από το κεφάλι.

Ο Αραμπί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ τα αδέρφια του με 1.000 ευρώ.  Θα πρέπει να δώσουν και 13.400 ευρώ στα ξαδέρφια ως αποζημίωση.

Την περίοδο που έγινε το περιστατικό, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπαιζε στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ.

«Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον Eλ Αραμπί!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X