ΑΕΚ: Μπροστά από τον ανταγωνισμό για Μιλόγεβιτς - Φαβορί ο Σέρβος

ΑΕΚ: Μπροστά από τον ανταγωνισμό για Μιλόγεβιτς - Φαβορί ο Σέρβος
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως υπάρχει ανταγωνισμός για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά δεν έχουν καμιά διάθεση να μείνουν έξω από το παιχνίδι...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που δεδομένα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ, έχει στην διάθεση του τα τελευταία 24ωρα σοβαρό ενδιαφέρον με συγκεκριμένες προτάσεις από ομάδες στην Τουρκία, στο MLS, αλλά κι από τις αραβικές χώρες.

Ωστόσο φαίνεται πως μετά από δύο περιπτώσεις μέσα στον προηγούμενο 1,5 χρόνο, που η ΑΕΚ ήθελε τον 51χρονο τεχνικό, αλλά δεν ήταν δυνατό να τον φέρει στην Αθήνα… με την τρίτη, το συναπάντημα θα υπάρξει.

Η ΑΕΚ ναι μεν είχε προχωρήσει αρκετά στις επαφές με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, αλλά θα ήταν δεδομένο πως η τελική απόφαση θα παρθεί όχι με γνώμονα το πότε θα απαντήσει ο Ουκρανός τεχνικός και φυσικά ποια θα είναι η απάντηση του, αλλά το που θα καταλήξουν στην ίδια την Ένωση, για το ποια είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X