Παπαχαρτοφύλης: «Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το κυνήγι φαντασμάτων του ΠΑΟΚ»

Παπαχαρτοφύλης: «Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το κυνήγι φαντασμάτων του ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά τον τελικό του Κυπέλλου «τρέχουν» κυριολεκτικά για τα δύο μεγάλα ματς με την Ίσταντς και πραγματικά δεν είχαν ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση να ασχοληθούν με τις γραφικότητες και τα δήθεν παράπονα του ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης είναι ενδεικτικό πως από την Κοζάνη μετέβη σχεδόν κατευθείαν στη Χαλκίδα για τις προεργασίες του γηπέδου και απαντώντας στο greekhandball.com στην ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχολίασε: «Σε ώρες όπου κινητοποιούμαστε με απόλυτη συγκέντρωση στις προετοιμασίες των ευρωπαϊκών  τελικών, ώστε να τιμήσουμε όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά, πρωτίστως την πατρίδα και όλο το ελληνικό χάντμπολ, δεν περισσεύει χρόνος ή διάθεση ώστε να ασχοληθούμε διεξοδικά, όπως ίσως θα έπρεπε, με σχόλια που παραπέμπουν σε κυνήγι φαντασμάτων και άλλοθι ήττας. Στο άθλημα μας δεν υπάρχει, άλλωστε, χώρος για κάθε τύπου διχαστικές προσεγγίσεις και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα και να παρασυρθεί σε μία άνευ λόγου και ουσίας αντιπαράθεση. Η ομάδα μας πήρε μία άξια νίκη και καλό θα ήταν για τον φιναλίστ του τελικού να αναδείξει την προσπάθεια των αθλητών του αντί να ξοδεύει ενέργεια επιχειρώντας να αναγορεύσει άλλους, ως νέους ζηλωτές δόξας, σε πρωταγωνιστές. Αλλά, κρίνοντας από το γεγονός ότι η ανακοίνωση που διαβάσαμε ήταν έτοιμη ήδη με το τέλος του αγώνα, κατανοούμε ότι η μεγάλη θλίψη, έστω και αν δεν είναι βέβαιο ότι  γεννά παραφροσύνη, αναμφίβολα δημιουργεί αβάσταχτη πίκρα. Κραυγές και λάσπη για τις εντυπώσεις και μόνον. Κρίμα. Λυπηρό είναι επίσης το γεγονός ότι ένας κατά τα άλλα ελπιδοφόρος προπονητής, μπήκε στη διαδικασία να κρυφτεί πίσω από δηλώσεις κενές περιεχομένου, υποτιμώντας τη προσπάθεια των παικτών του και μικραίνοντας την ομάδα που εκπροσωπεί. Φαίνεται ότι στον φιναλίστ του Κυπέλλου περισσεύει η επιθυμία διεκδίκησης των πρωτείων στην επίδειξη οπαδισμού, έστω και δια της συκοφαντίας. Δεν πειράζει. Αυτοί που έκαναν τα πάντα για να χαλάσουν τον τελικό, τουλάχιστον, ας θυμηθούν ότι εκπροσωπούν ένα μεγάλο σύλλογο που αν μη τι άλλο πρέπει να ξέρει να χάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X