ΑΕΚ: Από την Πέμπτη στην Χαλκίδα για τους τελικούς με Ίσταντς

Οι μάγκες, οι κλάψες και οι αλητήριοι
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη προετοιμασία για τους ευρωπαϊκούς τελικούς με την Ίσταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα και από χθες το απόγευμα οι παίκτες έπιασαν ήδη δουλειά για τους ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας και οι συνεργάτες του είχαν πρώτη ομιλία με τους παίκτες σε μια προσπάθεια να τους κάνουν να γυρίσουν οριστικά τον διακόπτη και να ξεχάσουν ήδη το Κύπελλο. Από σήμερα οι προπονήσεις θα είναι εξειδικευμένες πάνω στην Ίσταντς ενώ η αποστολή θα βρίσκεται στην Χαλκίδα από την Πέμπτη ελπίζοντας φυσικά την Κυριακή να επιστρέψει με μια ακόμη κούπα. Την Πέμπτη αναμένεται στην Χαλκίδα και η αποστολή της Ίσταντς στην οποία θα βρίσκεται και ο τερματοφύλακας Νίκλας Κραφτ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. «Την Τρίτη θα αποφασίσουμε για την συμμετοχή του αλλά πιστεύουμε ότι ο Νίκλας είναι τόσο έμπειρος για να τον αφήσουμε έξω για παιχνίδια με την ΑΕΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Σουηδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X