ΑΕΚ: Το γκολ του Ανάκογλου έδωσε την άνοδο στην Super League (VIDEO)

ΑΕΚ: Το γκολ του Ανάκογλου έδωσε την άνοδο στην Super League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σαν σήμερα το 2015 η ΑΕΚ πήρε την άνοδο στην Super League με το 1-0 κόντρα στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε σαν σήμερα τον Μάιο του 2015 τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Β Εθνικής.

Και με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ πήρε την άνοδο στην Super League.

Η ΑΕΚ είχε 22 βαθμούς και ο Ηρακλής 19, μάλιστα την πρώτη αγωνιστική των playoff ο Γηραιός κέρδισε την ΑΕΚ 2-1 στο Καυτατζόγλειο. Ο Δικέφαλος πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 με ένα συρτό σουτ του Δημήτρη Ανάκογλου στο 59′.

Οι τρεις αυτοί βαθμοί εξασφάλισαν την άνοδο στη Super League και μαθηματικά για την ΑΕΚ, αφού απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από τον δεύτερο Ηρακλή και 10 από τον τρίτο Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο η ΑΕΚ δεν έκανε άλλη νίκη αφού έφερε τρεις σερί ισοπαλίες με Παναχαΐκή, Απόλλωνα και Λάρισα ενώ τελευταία αγωνιστική έχασε από τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως πήρε την πρώτη θέση και μαζί με τον δεύτερο Ηρακλή επέστρεψαν στη Super League.

Η σύνθεση του Τραΐανού Δέλλα για την ΑΕΚ ήταν: Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (60′ Ντακόλ) Μπαρμπόσα (79′ Ζόριτς) Αραβίδης (86′ Κορδέρο).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X