ΑΕΚ: Σε πανικό στον Παναθηναϊκό, πάνε να βγουν και αδικημένοι!

ΑΕΚ: Σε πανικό στον Παναθηναϊκό, πάνε να βγουν και αδικημένοι!
Photo Credits: INTIME

Τα φίλα προσκείμενα Μέσα του Παναθηναϊκού προσπαθούν να τον εμφανίσουν αδικημένο

Μετά την σφαγιαστική διαιτησία του τρίτου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, μιας ακόμα για να είμαστε ακριβείς, ο «πράσινος» τύπος έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να κάνει το άσπρο-μαύρο. Ιντερνετικά μέσα που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι έχουν ξεκινήσει από προχθές ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με σκοπό να βγάλουν τον Παναθηναϊκό ακόμα και αδικημένο της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα βάζουν τις φάσεις που φωνάζει η ΑΕΚ με το φάουλ στον Ζήση, τα βήματα του Παπαπέτρου και το 5ο φάουλ του Μορέιρα και με περίσσιο θράσος δηλώνουν ότι είναι πεντακάθαρες φάσεις βιάζοντας κάθε λογική και κανονισμό του μπάσκετ.

Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει σε τι πανικό βρίσκονται, καθώς εκεί που δεν το περίμεναν, συνάντησαν απέναντι τους μια ΑΕΚ με ατσάλινη θέληση και πάθος για την νίκη. Για να δικαιολογήσουν λοιπόν τα αδικαιολόγητα είναι ικανοί να βγάλουν τρελούς όσους βλέπουν τα ματς και στο τέλος να βγουν και αδικημένοι καθώς λάθος σφυρίγματα είδαν μόνο κατά του Παναθηναϊκού.

Βέβαια στον όμορφα πλασμένο χώρο του Ελληνικού μπάσκετ όλα μπορείς να τα περιμένεις όταν 2 ομάδες εδώ και δεκαετίες το θεωρούν τσιφλίκι τους και κάνουν ότι θέλουν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X