«Ο Ρεμπρόφ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φενερμπαχτσέ»

«Ο Ρεμπρόφ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φενερμπαχτσέ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε Ουκρανός δημοσιογράφος για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι συνεχόμενα, ιδιαίτερα στα ουκρανικά ΜΜΕ.

Ο παλαίμαχος φορ που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τον πάγκο, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Φερεντσβάρος, αλλά όπως αναφέρθηκε χθες, περιμένει να λάβει κάποια μπόνους για να φύγει από την Ουγγαρία. Ωστόσο, αυτό θα γίνει, μέχρι να τα βρει με τη διοίκηση της ουγγρικής ομάδας.

Ο Ρεμπρόφ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ και μάλιστα, σύμφωνα με έναν Ουκρανό δημοσιογράφο, ο Ουκρανός προπονητής φαίνεται να είναι σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την Φενέρ.

Ρεμπρόφ για Φενερμπαχτσέ

«Ο Ρέμπροφ δεν έχει πρόβλημα με τον πρόεδρο της Φερεντσβάρος, αλλά με έναν άνθρωπο από τη διοίκηση. Κάθε προπονητής θέλει να αναπτυχθεί. Και οικονομικά, και στο ποδόσφαιρο. Στις 10 ή 12 Ιουνίου, η ομάδα επιστρέφει από τις διακοπές και ο Ρεμπρόφ περιμένει να αρχίσει την προετοιμασία με την Φερεντσβάρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές με την Φενερμπαχτέ βρίσκονται σε εξέλιξη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «sport.ua».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X