Eurovision 2021: Αρνητικός ο Ιταλός τραγουδιστής στο τεστ ναρκωτικών (VIDEO)

Eurovision 2021: Αρνητικός ο Ιταλός τραγουδιστής στο τεστ ναρκωτικών (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media και τις κατηγορίες ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, ο τραγουδιστής των Maneskin, Νταμιάνο, που έδωσε τη νίκη στην Ιταλία, στη Eurovision 2021, υποβλήθηκε εθελοντικά σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Το αποτέλεσμα του τεστ μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με την εφημερίδα “La Repubblica” να τονίζει ότι “η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει”.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να στεφθεί νικήτρια η Ιταλία με το τραγούδι “Zitti e buoni”, που συγκέντρωσε συνολικά 524 πόντους, ο σάλος για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος “Maneskin”, Damiano David, είχε ήδη ξεσπάσει.

Στο βίντεο που ακόμα σαρώνει τα social media, φαίνεται ο τραγουδιστής να σκύβει το κεφάλι του πάνω από ένα τραπέζι, ενώ βρίσκεται με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος στο green room.

Χρήστες των social media μοιράστηκαν το βίντεο, κατηγορώντας τον Damiano David ότι έκανε χρήση κοκαΐνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X