ΑΕΚ: Οταν Μιλόγεβιτς-Ρεμπρόφ έπαιζαν αντίπαλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

ΑΕΚ: Οταν Μιλόγεβιτς-Ρεμπρόφ έπαιζαν αντίπαλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα παιχνίδια της μοίρας σχετικά με τους δύο προπονητές που είναι στη λίστα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία για την πρόσληψη του νέου της προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ με τους Σεργκέι Ρεμπρόφ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς να «παίζουν» αυτή τη στιγμή για την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.

Το εκπληκτικό ανάμεσα σε αυτούς τους δύο προπονητές είναι ότι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι για το Champions League πριν από σχεδόν 23 χρόνια και μάλιστα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις 16 Σεπτεμβρίου του 1998 ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Ντιναμό Κιέβου στη Νέα Φιλαδέλφεια για τους ομίλους του Champions League καθώς το ΟΑΚΑ φιλοξενούσε τη συναυλία των Rolling Stones.

Μιλόγεβιτς και Ρεμπρόφ τέθηκαν αντιμέτωποι εκείνο το βράδυ με τον Ουκρανό επιθετικό μάλιστα να σκοράρει στο 31′ ανοίγοντας το σκορ για την Ντιναμό Κιέβου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός με τα γκολ των Μίκλαντ (56′) και Λυμπερόπουλου (69′) έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1.

Τόσο ο Ρεμπρόφ όσο και ο Μιλόγεβιτς έβγαλαν όλο το 90λεπτο. Εκείνο το βράδυ λοιπόν θα κοντράρονταν ως ποδοσφαιριστές σε αγώνα Champions League στη φυσική έδρα της ΑΕΚ. Σήμερα, 23 χρόνια μετά, οι δυο τους διεκδικούν τη θέση στον πάγκο της Ένωσης…

Δείτε τα highlights:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X