«Σε τελικές διαπραγματεύσεις ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς -Στο 1 εκατ. ευρώ το κόστος!»

«Σε τελικές διαπραγματεύσεις ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς -Στο 1 εκατ. ευρώ το κόστος!»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από την Σερβία για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον δημοσίευμα της Kurir από τη Σερβία σχετικά με τις συνομιλίες του έμπειρου τεχνικού με την Ενωση. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την εύρεση του προπονητή που θα σηκώσει το βάρος της νέας χρονιάς και, όπως σας ενημερώσαμε χθες, εκτός από τον Σεργκέι Ρεμπρόφ στη λίστα του Δικεφάλου είναι και ο Σέρβος προπονητής.

Το δημοσίευμα για ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς

Συγκεκριμένα, η Kurir γράφει: «Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο σύλλογος από την Αθήνα θέλει τον πρώην προπονητή του Ερυθρού Αστέρα για πολυετές συμβόλαιο και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα μπορούσαν είναι κοντά σε συμφωνία.

Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σέρβος προπονητής είναι η επιθυμία του ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισανίδη, μετά την απόλυση του Μανόλο Χιμένεθ. Τις προηγούμενες εβδομάδες, το όνομα του Μιλόγεβιτς συσχετίστηκε επίσης με τον Παναθηναϊκό.

Η πρόσληψη του Βλαντάν Μιλόγιεβιτς και του σταφ του προσωπικού θα κόστιζε 1.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για το αφεντικό του συλλόγου. Εάν ο Μιλόγεβιτς αναλάβει την ομάδα, θα ξεκινήσει αμέσως τη μεταβατική περίοδο, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές το συντομότερο δυνατό και στο τέλος του καλοκαιριού να είναι έτοιμη να ξεκινήσει τον αγώνα για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X