Ο Κονσεισάο αναλαμβάνει τη Νάπολι! (ΦΩΤΟ)

Ο Κονσεισάο αναλαμβάνει τη Νάπολι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βερόνα (1-1), με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 5η θέση της Serie A και να μην πάρουν το εισιτήριο για το Champions League. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν έμεινε ευχαριστημένος από το φετινό έργο του Τζενάρο Γκατούζο, γι’ αυτό και αποφάσισε να τον απολύσει μέσω… twitter.

Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του δεν άργησε να έρθει, καθώς σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ντε Λαουρέντις συμφώνησε με τον Σέρτζιο Κονσεισάο της Πόρτο, προκειμένου να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε αμέσως την πρόταση που του έγινε και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ταξιδέψει στη Νάπολη, προκειμένου να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Ο Κονσεισάο βρίσκεται στην Πόρτο από το 2017, την οποία οδήγησε σε 155 νίκες, 30 ισοπαλίες, 32 ήττες, δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι ένα Super Cup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X