Αραπακόπουλος στο enwsi.gr: «Δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις συνθήκες»

Αραπακόπουλος στο enwsi.gr: «Δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις συνθήκες»
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος τόνισε πως από σήμερα η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή στους Ευρωπαϊκούς τελικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχτηκε χρειαζόταν υπομονή και καθαρό μυαλό για να φτάσει στη νίκη. Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το ματς όταν ο ΠΑΟΚ έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να το …τινάξει στον αέρα.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος ήταν και χθες ένας από τους παίκτες που έδωσε πολλές «μάχες» και βοήθησε την ΑΕΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο παίκτης του «Δικεφάλου» με δηλώσεις του στο enwsi.gr τόνισε πως η ΑΕΚ έχει δείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη: «Πάντα ένας τελικός είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών και πόσο μάλλον όταν ο αγώνας είναι ΑΕΚ -ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοι εμφανίστηκαν αρκετά προετοιμασμένοι και έπαιξαν με πάθος. Σίγουρα ο ρυθμός του αγώνα όπως πήγε ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Στο τέλος όμως ήμασταν εμείς οι νικητές και αυτό λέει πολλά για την ομάδα. Φέτος η ομάδα έχει δείξει ότι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες είναι εκεί και το δείξαμε για μια ακόμη φορά.

Επίσης, θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στον μεγάλο απών της ομάδας μας, τον Μόγια και αφιερώνουμε και σε αυτόν το κύπελλο. Από σήμερα κιόλας ετοιμαζόμαστε για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού, γιατί έχουμε μεγάλες στιγμές μπροστά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X