Αλητεία Μάνου: Στέλνει τον Μορέιρα με τιμωρία εκτός τέταρτου αγώνα

Αλητεία Μάνου: Στέλνει τον Μορέιρα με τιμωρία εκτός τέταρτου αγώνα
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής Μάνος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον έβρισε ο Γιανίκ Μορέιρα

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Μάνος έχει τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί την ΑΕΚ και την οδηγεί σε εξόντωση. Ο σφαγέας της Ένωσης, που κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν άκρως προκλητικός με τους παίκτες της ΑΕΚ και τους απαντούσε με άσχημο τρόπο στις διαμαρτυρίες τους, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο σέντερ της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης, τον έβρισε, λέγοντας του «f… you, piece of shit».

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ο Μορέιρα αύριο θα πάει για τιμωρία και δεν θα παίξει στο 4ο παιχνίδι της σειράς, αφαιρώντας από την ΑΕΚ ένα σημαντικό όπλο. Θυμίζουμε ότι ο Μορέιρα ήταν έξαλλος με το 5ο φάουλ που του σφύριξε ο Μάνος, για αυτό μετά την λήξη προσπάθησε να τον πλησιάσει με τα νεύρα τεντωμένα. Να σημειωθεί εδώ οτι για όλα όσα έλεγε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και οι συνεργάτες του στους διαιτητές κατά την διάρκεια του αγώνα δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα.

Έτσι λοιπόν ο διαιτητής Μάνος δεν φτάνει που καταδίκασε την ΑΕΚ σε ήττα στο 3ο ματς της σειράς, άφησε και.. παρακαταθήκη για το επόμενο για να μην υπάρχει αμφιβολία για τον ποιος θα είναι ο νικητής. Να τους χαίρονται στην ΚΕΔ για ακόμα μία φορά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X