Μπουνέτα στο enwsi.gr: «Δύσκολο να παίξεις χάντμπολ με τόσες διακοπές-Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Μόγια»

Μπουνέτα στο enwsi.gr: «Δύσκολο να παίξεις χάντμπολ με τόσες διακοπές-Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Μόγια»
Photo Credits: INTIME

Ο Κροάτης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την πρώτη φετινή κούπα την οποία και αφιέρωσε στον άτυχο συμπαίκτη τους, Νάτσο Μόγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέκτησε τον πρώτο από τους τρεις φετινούς της στόχους. Το Κύπελλο είναι πλέον «κιτρινόμαυρο» και στην ομάδα χάντμπολ στρέφουν ήδη την προσοχή στον επόμενο μεγάλο στόχο, το ευρωπαϊκό.

Ένα τρόπαιο που ήρθε μετά από τεράστια προσπάθεια από όλους κόντρα σε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν έψαξαν για δικαιολογίες αλλά μπήκαν μέσα να παίξουν χάντμπολ και όσο και αν προσπάθησε για το αντίθετο ο αντίπαλος, στο τέλος πήραν αυτό που άξιζαν. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ, ο Μαρίν Μπουνέτα μίλησε στο enwsi.gr για την πρώτη κούπα, για το πως διαχειρίστηκαν το ματς και τις συνεχείς διακοπές: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι ναι, όπως όλοι οι τελικοί. Οι μονομαχίες ήταν δυνατές και οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν να σηκώσουν το τρόπαιο. Ήταν πραγματικά δύσκολο να παίξεις χάντμπολ λόγω όλων αυτών των φάουλ και των διακοπών και πιστεύω πως οι διαιτητές δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε για αυτό το παιχνίδι» σχολίασε ο Μπουνέτα που ήταν και ένας εκ των πρωταγωνιστών της φάσης στο 7′ όταν δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα που έφερε την κόκκινη στον Σεϊρεκίδη αλλά και τις αναίτιες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος πάντως τόνισε πως: «Στο τέλος πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερο αυτό το τρόπαιο, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια».

«Ο Μόγια είναι το μυαλό μας στην επίθεση»

Όσο για το που θα ήθελε να αφιερώσει αυτό το Κύπελλο, φυσικά ο Κροάτης δεν το σκέφτηκε καν δεύτερη φορά καθώς όλοι αφιέρωσαν την κούπα στον συμπαίκτη τους Νάτσο Μόγια που δεν μπόρεσε να είναι χθες εκεί μαζί τους. Όπως σχολίασε όμως ο Μπουνέτα ελπίζει πως τουλάχιστον στην Χαλκίδα θα βρίσκεται μαζί τους έστω σαν θεατής στο γήπεδο: «Αδιαμφισβήτητα θέλουμε να αφιερώσουμε το τρόπαιο στον Νάτσο Μόγια που είχε ένα τροχαίο και δεν μπορούσε να βρίσκεται μαζί μας σήμερα. Είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας, το μυαλό μας στην επίθεση και του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο. Επιπλέον ελπίζω τουλάχιστον να βρίσκεται μαζί μας στο γήπεδο στους τελικούς απέναντι στην Ίσταντς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X