Premier League: Στο Champions League Λίβερπουλ, Τσέλσι, εκτός Ευρώπης μετά από 25 χρόνια η Αρσεναλ -Ολα τα highlights (VIDEO)

Premier League: Στο Champions League Λίβερπουλ, Τσέλσι, εκτός Ευρώπης μετά από 25 χρόνια η Αρσεναλ -Ολα τα highlights (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δραματικό, χιτσκοκικού επιπέδου, το φινάλε της φετινής Premier League και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το Champions και το Europa League.

Εκεί όπου έγινε ένας τέλειος ποδοσφαιρικός χαμός, με τις ομάδες να εναλλάσσονται διαρκώς και τα εισιτήρια να αλλάζουν… τσέπες. Σίγουρη ήταν από το ξεκίνημα του απογεύματος η Λίβερπουλ, η οποία τερμάτισε 3η, καθώς καθάρισε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας, με τον Μανέ να χτυπάει και τις δύο φορές (36′, 74′). Και εάν για τους Reds όλα πήγαν όπως έπρεπε, Τσέλσι και Λέστερ έζησαν τρομερά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, με τους Μπλε να τερματίζουν τελικά στην 4η χρυσοφόρα θέση.

Η Τότεναμ νίκησε εκτός έδρας (2-4) με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ σε ένα θεότρελο ματς τη Λέστερ και βγήκε στο Europa Conference League, εκτός Ευρώπης αντίθετα μετά από 25χρόνια έμεινε η Άρσεναλ. Στο Europa League η Γουέστ Χαμ.

Τα highlights της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X