Άρχισαν από νωρίς τις γραφικότητες στον ΠΑΟΚ!

Άρχισαν από νωρίς τις γραφικότητες στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Ανύπαρκτη δίλεπτη σε Μπουνέτα και συνεχείς γραφικότητες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ περιλαμβάνουν τα πρώτα λεπτά του αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε ο τελικός στον ΠΑΟΚ φρόντισαν να δείξουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.  Να γκρινιάζουν για όλα και να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι γραφικότητας άνευ προηγουμένου σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την ΑΕΚ. 

Ο πάγκος του ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται συνεχώς με αποτέλεσμα ο αγώνας να έχει συνεχείς διακοπές και σε 20 λεπτά χρόνου να έχουν παιχτεί μόλις δέκα λεπτά. Οι προκλήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ δεν σταματούν μόνο στον πάγκο αλλά και στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες να προσπαθούν με το σκληρό παιχνίδι τους να προκαλέσουν τους παίκτες της ΑΕΚ.

Στο 7′ ο Μπουνέτα δέχτηκε κυριολεκτικά μπουνιά στο πρόσωπο με δύο παίκτες να τον ρίχνουν κάτω και τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη στον Σειρεκίδη και δίλεπτη στον Κροάτη της ΑΕΚ που δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση των διαιτητών. Ακολούθησε μια ακόμη τραβηγμένη δίλεπτη στον Μυλωνά με τους διαιτητές γενικότερα να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ μέσα στο παιχνίδι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X