Ραντεβού με την ιστορία απόψε -Η ΑΕΚ πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου (19:00) απέναντι στον Ολυμπιακό

Εικόνες από το Γ.Σ. Περιστερίου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορικές στιγμές ζει η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» μόλις στην πρώτη της παρουσία στην Α1 κατάφερε όχι μόνο να βρίσκεται στο Final-8 του Κυπέλλου αλλά και να πανηγυρίσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό. Μετά τη νίκη στα προημιτελικά επί του Πανιωνίου η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου φρόντισε να διαψεύσει και χθες τα προγνωστικά που την ήθελαν αουτσάιντερ και νίκησε με 8-6 τον Γ.Σ. Περιστερίου εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον σημερινό μεγάλο τελικό (19.00) της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε χθες με 9-7 της Βουλιαγμένης.

Η ΑΕΚ πέτυχε ήδη τον μεγάλο της στόχο για φέτος ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τα δώσει και σήμερα όλα διεκδικώντας το καλύτερο αποτέλεσα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Κωνσταντίνου Δάνδολου στον πάγκο της ΑΕΚ καθώς ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ, παραχωρώντας τη θέση του στον Δημήτρη Μάζη.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια από την επαναλειτουργία του, η  ΑΕΚ έδειξε πως ήρθε για να μείνει ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και για την παρθενική της παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X