Σήκωσε το ΑΕΚάρα! -Στις 16:00 ο μεγάλος τελικός στο χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΚ για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διεκδικεί σήμερα την πρώτη κούπα της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ (16:00 ΕΡΤ3)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που είναι έτοιμη σήμερα να σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ (16:00, ΕΡΤ3) με στόχο να κατακτήσει το πρώτο από τα τρία τρόπαια που διεκδικεί φέτος.

Η ΑΕΚ έδειξε και χθες στον ημιτελικό με τον Διομήδη πως πήγε στην Κοζάνη μόνο για να επιστρέψει με το τρόπαιο. Παρότι έχει τον πρώτο λόγο ο Δημήτρης Δημητρούλιας ζήτησε για μια ακόμη φορά μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του καθώς είναι σίγουρο πως ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα για να κάνει την έκπληξη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, είδε τον Πάτρικ Λέμος να αποχωρεί χθες με ενοχλήσεις στην γάμπα αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Παρόλα αυτά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη καθώς ενδεχομένως να τον προφυλάξει εν όψει και των ευρωπαϊκών τελικών.

Η ομάδα ξεκουράστηκε χθες ενώ στο ξενοδοχείο μαζί με την αποστολή βρίσκεται και ο Σταμάτης Παπασταμάτης που φυσικά τους συνεχάρη για τη χθεσινή νίκη και περιμένει σήμερα όλοι μαζί να πανηγυρίσουν το Κύπελλο.

Όλοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι καθώς όπως τόνισε ο Δημητρούλιας: «Το μυαλό μας είναι στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα, δεν σκεφτόμαστε την Ευρώπη, προέχει να φέρουμε αυτόν τον τίτλο στον σύλλογο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X