Φαν'τ Σχιπ: «Θα επέλεγα τον Ζαγοράκη αν ήταν 25 χρόνια νεότερος, σε καλή φυσική κατάσταση οι διεθνείς» (VIDEO)

Φαν'τ Σχιπ: «Θα επέλεγα τον Ζαγοράκη αν ήταν 25 χρόνια νεότερος, σε καλή φυσική κατάσταση οι διεθνείς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση μετά τον τελικό του Κυπέλλου, με τον τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να μένει ικανοποιημένος από τη φυσική κατάσταση των Ελλήνων διεθνών, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη τόνισε αστειευόμενος ότι θα τον επέλεγε στα πλάνα του αν ήταν 25 χρόνια νεότερος!

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαν’τ Σχιπ στην Cosmote TV:

Για το πως είδε τον τελικό και αν τον άφησαν ικανοποιημένο οι Έλληνες διεθνείς:

«Ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τελικά το Κύπελλο. Είμαι ευχαριστημένος από τη φυσική κατάσταση των διεθνών. Ο Πασχαλάκης ξεχώρισε στο τέρμα, ο Ανδρούτσος, ο Μασούρας, ο Φορτούνης, αλλά αυτό που με άφησε ευχαριστημένο ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών ενόψει των δύο φιλικών».

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ και πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον ίδιο:

«Δεν είναι πολύς καιρός που έχει αναλάβει. Αρχίζει να δείχνει τη δουλειά του. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα για μένα. Θα συνεχίζω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά θα τον διάλεγα αν ήταν 25 χρόνια νεότερος! Μιλήσαμε μετά το ματς με τη Γεωργία, συναντηθήκαμε και στα γραφεία της ΕΠΟ για τα σχέδια των Εθνικών ομάδων».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X