Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα με υποτίμησε- Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ατλέτικο»

Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα με υποτίμησε- Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ατλέτικο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση εναντίον της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε ο Λουίς Σουάρες , ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν γα την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον ίδιο να τονίζει ότι θα είναι για πάντα ευγνώμων στους «ροχιμπλάνκος».

O Λουίς Σουάρες ήταν αυτός, που πέτυχε τα δύο γκολ, με τα οποία χάρισε τον τίτλο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να ζεις… Ήταν δύσκολο το περασμένο καλοκαίρι. Ο τρόπος με τον οποίο η Μπαρτσελόνα με περιφρόνησε, με υποτίμησε… Αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων για την Ατλέτικο, η οποία μου άνοιξε τις πόρτες έτσι ότι μπορώ να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι είμαι καλός. Πολλοί άνθρωποι υπέφεραν μαζί μου. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, σε καθημερινή βάση… Πέρασα πολλά χρόνια στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι αυτή ήταν η σεζόν που υπέφερα περισσότερο. Η Ατλέτικο είχε μια υπέροχη χρονιά, παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε κατά καιρούς στη LaLiga. Ήμασταν οι πιο συνεπείς και τελειώσαμε πρωταθλητές»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X