Φλέγκας: «Μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ»

Εικόνες από το Γ.Σ. Περιστερίου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε την παρουσία της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου ο Κωνσταντίνος Φλέγκας.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε πως δεν περίμεναν να φτάσουν μέχρι εδώ ωστόσο η πορεία τους έδειξε πως αν και νεοφώτιστοι ήρθαν για να μείνουν: « Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ. Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά τον αγώνα και αυτό μας έδωσε ώθηση για να συνεχίσουμε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με πολύ καλό ρυθμό. Η ΑΕΚ, νεοφώτιστη φέτος τα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, κατάφερε να φτάσει στο τελικό και να εξασφαλίσει την έξοδο της την Ευρώπη. Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όλους εκείνους που υπηρετούν αυτό το τμήμα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Δάνδολος σχολίασε από την μεριά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτόν απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μόνο για να πρωταγωνιστεί και σήμερα δείξαμε ότι έχουμε τα εχέγγυα για να κάνουμε κάτι τέτοιο στο προσεχές μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X