«Ενδιαφέρεται για τον Ινσούα η Σαν Λορέντζο»

«Ενδιαφέρεται για τον Ινσούα η Σαν Λορέντζο»
Photo Credits: INTIME

Αργεντίνικα ΜΜΕ συνδέουν τον Εμάνουελ Ινσούα με την Σαν Λορέντζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαν Λορέντζο ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της ΑΕΚ, Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Αλδοσίβι.

Οπως αναφέρει η αργεντίνικη ιστοσελίδα sanlorenzowebsite.com.ar, η οποία επικαλείται ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κριστιάν Καμίνιο στο τηλεοπτικό κανάλι TNT Sports Continental, η «Σικλόν» εξετάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές για την επόμενη σεζόν και για την αμυντική της ενίσχυση στοχεύει στην απόκτηση, μεταξύ άλλων, του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αγωνίζεται από την ΑΕΚ ως δανεικός στην Αλδοσίβι.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αλλαγές έρχονται στην άμυνα της Σαν Λορέντζο, σύμφωνα με τον Κριστιάν Καμίνιο, δημοσιογράφο του TNT Sports Continental. Η Σικλόν, μετά τη φετινή αγωνιστική αποτυχία και την παραίτηση του προπονητή, επιδιώκει να ενισχύσει την άμυνα, καθώς θα αποχωρήσουν οι Μπρούνο Πιτόν, Τζίνο Περούτσι και Γκάμπριελ Ρόχας ενώ αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι.

Οι Πιτόν και Ρόχας έχουν στα χέρια τους προτάσεις για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους και η Σαν Λορέντζο παρακολουθεί την περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Ινσούα ξεκίνησε το 2012 από την Μπόκα Τζούνιορς, πριν ακολουθήσουν θητείες σε Γοδόι Κρουζ, Γρανάδα, Ουντινέζε, Νιούελς, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλδοσίβι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X