ΑΕΚ: Οι σκέψεις για αριστερά - Πιθανότητες επιστροφής του Ινσούα

ΑΕΚ: Οι σκέψεις για αριστερά - Πιθανότητες επιστροφής του Ινσούα
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα ενδέχεται να επιστρέψει στις επιλογές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Εμάνουελ Ινσούα στις επιλογές της ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργεντίνος μπακ, μετά από ένα εξάμηνο με τα κιτρινόμαυρα, στο οποίο κατέγραψε 19 συμμετοχές με μόλις μια ασίστ, αποχώρησε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού για την Αλδοσίβι, στην οποία μέχρι σήμερα έχει 9 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ.


Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως έκριναν βιαστικά τον Ινσούα, βλέποντας και το πόσο ταλαιπωρήθηκε η ομάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ομάδα για να αποτελέσει την δεύτερη επιλογή, πίσω από τον βασικό πρωτοκλασάτο αριστερό μπακ που θα αποκτήσει η Ενωση.


Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν κινείται για αριστερό μπακ. Είναι μία θέση που είχε εντοπιστεί κενό από πέρυσι και στην Ενωση θέλουν να βρουν έναν παίκτη πρώτης γραμμής, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Εάν τελικώς γίνει πράξη η επιστροφή του Ινσούα, τότε ο Αργεντινός μαζί με τον παίκτη που θα αποκτηθεί, θα συνθέσουν το δίδυμο.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους, ο Ελντερ Λόπες παρότι αγωνίστηκε σε αρκετά ματς φέτος, δεν έχει δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του και το πιθανότερο είναι πως θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει, ενώ ο Μάριο Μιτάι που αγωνίστηκε 13 φορές φέτος με τα κιτρινόμαυρα, δίνοντας και δυο ασίστ, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό αγωνιζόμενος ως βασικός σε μια ομάδα και να επιστρέψει στην ΑΕΚ έτοιμος για θέση στο βασικό ροτέισον.

Βέβαια, η τελική απόφαση θα παρθεί από τον νέο προπονητή, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος για τον βασικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες για τον Ινσούα, με την Σαν Λορέντζο να εξετάζει την απόκτηση του αμυντικού της ΑΕΚ, σύμφωνα με αργεντίνικα ΜΜΕ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X