Μπενζεμά: «Με τον Μπαπέ στην επίθεση θα είναι όλα πιο εύκολα»

Μπενζεμά: «Με τον Μπαπέ στην επίθεση θα είναι όλα πιο εύκολα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος τόσο για την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας όσο και για τη συνεργασία που θα έχει με τον Κιλιάν Μπαπέ στο Euro, είναι ο Καρίμ Μπενζεμά,

Ο Γάλλος φορ της Ρεάλ, επέστρεψε στους Τρικολόρ, έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, ενόψει του Euro. Με τα χρώματα της Γαλλίας, το βαρύ πυροβολικό των Μαδριλένων είχε 27 γκολ σε 81 εμφανίσεις από το 2007 μέχρι το 2015, ενώ και με τους «μερένγκες» διανύει μία ακόμη σπουδαία σεζόν με 29 γκολ και 8 ασίστ σε 45 εμφανίσεις.

Πλέον ο Μπενζεμά ετοιμάζεται να βοηθήσει την εθνική του ομάδα στο επερχόμενο Euro, έχοντας για δίδυμο στην επίθεση τον Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο και αποθέωσε.

«Είναι αλήθεια ότι είναι ένας πολύ νεαρός ποδοσφαιριστής. Αλλά έχει μεγάλο ταλέντο μέσα του. Μου αρέσει ο τρόπος που κάνει κινήσεις και γενικότερα έτσι, όπως παίζει. Μαζί του τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Εξαρτάται από εμάς πως θα τα πάμε. Αλλά δεν έχω καθόλου άγχος πάνω σε αυτό. Άλλωστε έχουμε μία ολόκληρη ομάδα πίσω μας. Δεν θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δίδυμο του Μπενζεμά με τον Μπαπέ.

Έχουμε μεγάλα αστέρια στην ομάδα. Ο Γκριεζμάν, ο Πογκμπά, ο Ντεμπελέ, ο Κομάν και ο Μπεν Γεντέρ. Ο κίνδυνος μπορεί να έρθει από παντού. Και αυτό είναι πολύ καλό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Onze Mondial».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X