«ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια για Μπορδαλάς»

«ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια για Μπορδαλάς»
Photo Credits: INTIME

Και οι Τούρκοι στο κόλπο για τον Χοσέ Μπορδαλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χοσέ Μπορδαλάς έχει και άλλους μνηστήρες εκτός της ΑΕΚ.

Οπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Ισπανό τεχνικό της Χετάφε και έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

Παρόλα αυτά η Ενωση δεν είναι η μόνο ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μπορδαλάς, καθώς οι Ισπανοί θεωρούν πως θα είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια.

Τώρα, μπαίνουν και οι Τούρκοι στο κόλπο, οι οποίοι υποστηρίζουν πως εκτός από την ΑΕΚ και την Βαλένθια και η Φενέρμπαχτσε έχει στη λίστα της τον Ισπανό τεχνικό.


Συγκεκριμένα η «hurriyet» υποστηρίζει πως αν και ο Εμρέ Μπελόζογλου ήταν μέχρι πρότινος το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας τις τελευταίες ώρες ακούγεται αρκετά το όνομα του Χοσέ Μπορδαλάς.

«Η Φενέρμπαχτσε θέλει Μπορδαλάς -Στη λίστα της ΑΕΚ και της Βαλένθια»

Οπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα: «Ενώ ο Εμρέ Μπελόζογλου φαινόταν ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε μετά τον Ερόλ Μπουλούτ, παίζει και ένα άλλο όνομα από Ισπανία.

Από την Ισπανία αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον προπονητή της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς.

Λέγεται πως ο Χοσέ Μπορδαλάς βρίσκεται επίσης στη λίστα της μεγάλης ομάδας της La Liga, Βαλένθια, αλλά και της ελληνικής ΑΕΚ.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς είναι προπονητής της Χετάφε, η οποία αγωνίζεται στη La Liga και πρόκειται να ολοκληρώσει τη σεζόν στην 16η θέση».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X