ΑΕΚ: Ο Καλοπήτας νέος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών

ΑΕΚ: Ο Καλοπήτας νέος τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αποφάσισε να αναβαθμίσει τον Καλοπήτα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης σε επίπεδο ποδοσφαιρικού τμήματος και Ακαδημιών.

Και σε αυτό το νέο σχέδιο ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει σημαίνοντα ρόλο. Κατά τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι «το Α και το Ω» στην ΑΕΚ όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα. Αυτή την περίοδο ο Παπαδημητρίου… τρέχει για τα θέματα προπονητή και παικτών που «καίνε» την πρώτη ομάδα, αλλά δεν ξεχνά και το σημαντικό έργο στις Ακαδημίες. Και μάλιστα ήδη αποφασίστηκαν κάποιες αλλαγές.

Ο Ηλίας Καλοπήτας, νυν προπονητής της Κ19 της ΑΕΚ, θα είναι και ο νέος τεχνικός διευθυντής των Υποδομών αφού ο Παπαδημητρίου αποφάσισε την αναβάθμιση του. Και δεν αποκλείεται να παραμείνει και προπονητής στην Κ19, όπως είχε πράξει στο πρόσφατο παρελθόν και ο Νίκος Κωστένογλου. Μάλιστα, ο Παπαδημητρίου αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στις «κιτρινόμαυρες» Ακαδημίες σε επίπεδο προσώπων.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι σήμερα η Κ19 ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πάλι για το Πρωτάθλημα Υποδομών απέναντι στον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X