Σε ρυθμούς Eurovision τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η επική γκάφα επί σκηνής στο τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, που θα αρχίσει στις 22:00.

Η αποψινή βραδιά έχει διπλό ελληνικό ενδιαφέρον. Η Στεφανία, στη 10η θέση εμφάνισης, θα χορέψει τον «τελευταίο χορό» της, διεκδικώντας με το Last Dance τη νίκη για την Ελλάδα. Η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο, με το τραγούδι El Diablo, θα εμφανιστεί στην 1η θέση και θα ανοίξει το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς.

Τόσο η ελληνική συμμετοχή, με την πρωτότυπη χορογραφία και τα ειδικά οπτικά εφέ, όσο και η κυπριακή, με τους καθρέφτες και τις φωτιές επί σκηνής, γνώρισαν ενθουσιώδη υποδοχή από τους θεατές του Ahoy Arena και το τηλεοπτικό κοινό, στους δύο ημιτελικούς τις προηγούμενες ημέρες.

Τα ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον αποψινό τελικό της Eurovision, προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, περιλαμβάνονται ο νικητής του τελικού, η προέλευσή του και οι συνολικοί πόντοι που θα συγκεντρώσει.

Το ΠΑΜΕ Στοίχημα προσφέρει, επίσης, ειδικά στοιχήματα για τον τερματισμό στις 3-5-10 και 15 πρώτες θέσεις, το φορκάστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης, την καλύτερη τελική θέση μεταξύ χωρών, την πρώτη χώρα από τους Big Five (Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία), την πρώτη χώρα από τον Βορρά (Σουηδία, Ισλανδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία).

Επιπλέον, είναι διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα σε «ζευγάρια» χωρών με την μορφή “head to head” στοιχημάτων (π.χ. ποια χώρα θα βρεθεί υψηλότερα στην τελική κατάταξη μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X