Σοκ!- Απαράδεκτο μήνυμα μίσους δέχτηκε ο Μέικον μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Σοκ!- Απαράδεκτο μήνυμα μίσους δέχτηκε ο Μέικον μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάριλ Μέικον δέχτηκε ένα απίστευτα ωμό μήνυμα μίσους μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ντάριλ Μέικον ήταν ο MVP του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης δέχτηκε ένα απαράδεκτο μήνυμα μίσους στο προσωπικό του λογαριασμό.

«Ελπίζω η οικογένειά σου να πεθάνει». Το μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Ντάριλ Μέικον είναι… ωμό. Ακατέργαστο. Λίγα λεπτά νωρίτερα, έχει σκοράρει 23 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και έχει οδηγήσει τη σειρά των ημιτελικών στην ισοπαλία (1-1).

Την ψυχρολουσία την είχε δεχτεί νωρίτερα. Όπως αποκάλυψε στο gazzetta.gr o Αμερικανός guard της ΑΕΚ άκουσε ρατσιστικές κουβέντες και κατά τη διάρκεια του αγώνα από την πλευρά της εξέδρας.

Την ίδια λέξη που χαρακτήρισε τον Γιανίκ Μορέιρα. Με τον Μέικον να προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος, αφού όπως τόνισε, είναι σχόλια που έχει ακούσει ξανά στο παρελθόν.

Ο Μορέιρα, πάντως, κατά την αποχώρηση των παικτών από τα αποδυτήρια ήταν έξαλλος και ζητούσε από τον συμπαίκτη του να μιλήσει, προκειμένου να γίνει γνωστό και το νέο περιστατικό ρατσισμού στην ΑΕΚ.

«Ναι, άκουσα ρατσιστικά σχόλια. Είναι αυτό που είναι, τα ακούω παντού, δεν ανησυχώ πια», είπε στο gazzetta.gr o Μέικον, δείχνοντας το προσωπικό μήνυμα που δέχτηκε στο instagram και εύχονταν τον θάνατο της οικογένειάς του!

«Όσα άκουσα στο γήπεδο ήταν από φίλους της αντίπαλης ομάδας. Μόλις έλαβα και ένα μήνυμα. Δεν απαντώ ποτέ. Δεν ποστάρω τόσο συχνά στα social media. Tο ίδιο συνέβαινε και στην Τουρκία. Δεν με ενοχλεί. Εγώ… μιλάω στο παρκέ, όχι στα social media», ήταν η απάντηση του Μέικον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X