Έξι παίκτες «σίγουροι» για την Γιουβέντους της νέας χρονιάς

Έξι παίκτες «σίγουροι» για την Γιουβέντους της νέας χρονιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους παίζει τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Μπολόνια, περιμένοντας γκέλες από Μίλαν και Νάπολι για να κερδίσει μία θέση στο επόμενο Champions League, αλλά ήδη έχουν γίνει πλάνα για την νέα χρονιά.

Βέβαια από το αν τελικά η Γιουβέντους θα κερδίσει την συμμετοχή της στο Champions League εξαρτάται η παραμονή ορισμένων παικτών όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και στην περίπτωση που η «Μεγάλη Κυρία» δεν τα καταφέρει, ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει.

«Σίγουροι» για την νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την ευρωπαική παρουσία της ομάδας του Τορίνο, είναι οι Κιέζα, Κουλουσέφσκι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Μπονούτσι και Ντανίλο. Αντίθετα στην λίστα προς αποχώρηση είναι ο Ράμσει και ο Μπερναρντέσκι ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον των Ραμπιό και Ντεμιράλ. Κι αυτό γιατί αν η Γιουβέντους δεν αγωνιστεί στο CHL, τότε θα αναγκαστεί να πουλήσει σίγουρα έναν από τους δύο για να μπορέσει να βρει χρήματα για μεταγραφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X