Ο Αραούχο είναι η «καψούρα» του Μελισσανίδη και αυτό λέει πολλά

Ο Αραούχο είναι η «καψούρα» του Μελισσανίδη και αυτό λέει πολλά
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει σχετικά με τον Σέρχιο Αραούχο και την ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο είναι για μια ακόμα χρονιά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο από το 2017…

Η Ενωση βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό καλοκαίρι για το μέλλον της καθώς είναι αναγκασμένη να κάνει ξανά πολλές αλλαγές για να επιστρέψει από την πολύ κακή χρονιά που έκανε. Μεταξύ άλλων καλείται να βρει και ένα βασικό σέντερ φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα πολύ δύσκολα θα μείνει και θα αποχωρήσει μετά από 2 χρόνια στην Ενωση, και Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε συνεχίσει και έχει συμβόλαιο. Τρίτος φορ λογίζεται ο νεαρός Μιχάλης Κοσίδης. Ετσι, αναμενόμενα η Ενωση θα κινηθεί άμεσα και για στράικερ.

Σέρχιο Αραούχο: Η «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης την περασμένη Τρίτη για ακόμη μία φορά επανέλαβε την… καψούρα του με τον Σέρχιο Αραούχο λέγοντας: «Θα δούμε τις εισηγήσεις. Δεν έχω κάτι καινούργιο. Μακάρι να πάρουμε τον Αραούχο. Είμαι θαυμαστής του. Αλλά δεν είναι εύκολο…».


Ο Αργεντίνος έχει περάσει τρεις θητείες στην ΑΕΚ και έχει δεθεί με την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο. Από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε στους ρεπόρτερ με τόσο θερμά λόγια για τον «Τσίνο» ήταν δεδομένο ότι έχει γίνει επαφή έστω και σε πολύ πρώιμο επίπεδο. Και κυρίως με τον πατριό του, ο οποίος πάντα σε όλες τις συμφωνίες της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας για τους δανεισμούς είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Φέτος ο 29χρονος με την ομάδα των Καναρίων Νήσων σκόραρε 9 γκολ σε 27 ματς, ενώ η Λας Πάλμας έμεινε ξανά εκτός στόχων. Κάτι που δεδομένα επηρεάζει τον Αραούχο που βλέπει ότι εκεί δεν υπάρχει προοπτική για εκείνον, παρότι έχει -μεγάλο- συμβόλαιο μέχρι το 2023.


Το δεδομένα για την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ

Ο Αραούχο στην Ελλάδα και δη στην ΑΕΚ πάντα περνά καλά και έχει ιδιαίτερη σχέση με το κλαμπ και την χώρα μας. Οπότε πάντα στο μυαλό του είναι προτεραιότητα μία ακόμη επιστροφή. Ειδικά όσο πλησιάζουμε στην ημέρα που η ΑΕΚ θα μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» και ο «Τσίνο» θέλει πολύ να το ζήσει.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το συμβόλαιο τελειώνει το 2023 και είμαστε 2 χρόνια πριν τελειώσει, η Ενωση συζητά για… κανονική μεταγραφή πια και όχι δανεισμούς. Δηλαδή, να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή ή έστω με υποχρεωτική οψιόν απόκτησης του το καλοκαίρι του 2022. Το συμβόλαιο του για τα δεδομένα της Λας Πάλμας είναι μεγάλο και αυτό το καλοκαίρι είναι καλή ευκαιρία να αποκομίσει κέρδος από πώληση του.


Φέτος η ομάδα του τερμάτισε στο +9 από τον υποβιβασμό στην Γ’ Ισπανίας, όμως ψάχνει προκλήσεις και προοπτική στην καριέρα του. Και η ΑΕΚ είναι ασφαλές για τον ίδιο περιβάλλον, δοκιμασμένο και με… πετυχημένο παρελθόν. Δεν λησμονείται πως ο Αραούχο ήταν στυλοβάτης της χρονιάς που κατακτήθηκε το πρωτάθλημα το 2018 (39 παιχνίδια, 14 γκολ και 5 ασίστ). Συνολικά με την ΑΕΚ μετρά 26 γκολ και 13 ασίστ σε 79 παιχνίδια σε τρεις θητείες δανεισμών του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X