Ζιντάν: «Φυσικά και θα ήταν καλύτερη η Ρεάλ χωρίς εμένα»

Ζιντάν: «Φυσικά και θα ήταν καλύτερη η Ρεάλ χωρίς εμένα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ στο φινάλε της La Liga, δεν αποκλείεται να είναι και ο τελευταίος για τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν… όνειρα για την Γιουβέντους. Και σε αυτά βοηθάει και ο Γάλλος τεχνικός.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε ενόψει του αγώνα με την Βιγιαρεάλ, που μπορεί να κρίνει πολλά για τον τίτλο, αν κερδίσει η «Βασίλισσα» και χάσει βαθμούς η Ατλέτικο στο Βαγιαδολίδ, με τον Γάλλο τεχνικό να ρίχνει «λάδι στην φωτιά» όσον αφορά την αποχώρηση του.

Ο Ζιντάν τόνισε αρχικά: «Ήταν δύσκολο αλλά φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική για να τα δώσουμε όλα. Έχουμε έναν αγώνα που είναι το πιο σημαντικό. Μετά θα μιλήσουμε για τα άλλα θέματα. Δεν είναι τώρα η ώρα. Μετά από 37 αγώνες, νομίζετε πως θα ξοδέψουμε χρόνο για την επόμενη χρονιά; Εγώ ή κάποιος άλλος δεν είναι το σημαντικό εδώ, αλλά η ομάδα. Αύριο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει όλους, αυτή είναι η αλήθεια».

Όταν ρωτήθηκαν αν η Ρεάλ θα ήταν καλύτερη χωρίς αυτόν απάντησε: «Φυσικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X