Ήταν ένα υπέροχο βράδυ Παρασκευής

Ήταν ένα υπέροχο βράδυ Παρασκευής
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την εκπληκτική ΑΕΚ που διέλυσε τον ΠΑΟ, διέσυρε τα κοράκια και σχολιάζει τους αστείους που θέλουν να... φύγει ο Αγγελόπουλος

Η αλήθεια είναι ότι οι «γκρι λύκοι» προσπάθησαν και πάλι να βιάσουν το άθλημα. Μόνο που αυτή τη φορά, ό,τι και αν έκαναν, όποιο κωμικό σφύριγμα και αν έδιναν υπέρ του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Από το -15 (!) οι «κιτρινόμαυροι» δεν παράτησαν ποτέ το ματς και με εκπληκτική αντεπίθεση επικράτησαν με 12 των «πράσινων» έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Μέικον και φοβερούς συμπαραστάτες τους Ματσιούλις, Μορέιρα και Ζήση και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1.

Αυτή η ΑΕΚ που έχει χάσει τον Σλότερ, τον Λάνγκφορντ και τον Μωραΐτη, με νέο προπονητή στον πάγκο της, κατάφερε και έδειξε πως όχι μόνο δεν είναι ομάδα που τα παρατάει, αλλά μπορεί να κοντράρει στα ίσα τον Παναθηναϊκό.

Και αν τα καλόπαιδα του Βασιλακόπουλου δεν είχαν κάνει τα όργια των οργίων στο προηγούμενο ματς, τώρα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Δεν πειράζει. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Απόψε αξίζουν όλοι τους να το απολαύσουν, να το χαρούν και από αύριο τα κεφάλια μέσα. Γιατί ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Γιατί δεν έχουμε μόνο τους απέναντι, έχουμε και τους αστείους που θέλουν να κάνουν κίνημα για να φύγει ο Αγγελόπουλος. Για να έρθουν με 3,60 να εκτοξεύσουν την ΑΕΚ!

Όταν ο Αγγελόπουλος πήρε την ΑΕΚ ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έφτιαξε την ιστορία της με την ταινία «1968», πήρε Κύπελλο, το Basketball Champions League, το Διηπειρωτικό, φτιάχνει και το γήπεδο και έχεις κάποιους αστείους που θέλουν να φύγει γιατί φάγαμε… ban.


Εγώ λοιπόν ρωτάω. Με εξαίρεση την περίοδο του Ιωάννη Φιλίππου και τις επιτυχίες εκείνες, μπορεί να θυμηθεί κανένας άλλος καμία καλύτερη περίοδο τα τελευταία 50 χρόνια σε αυτή την ομάδα; Τέλος πάντων.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι επί ηγεσίας Αγγελόπουλου, με capital control, με ξεκάθαρα προβλήματα λόγω covid, χωρίς κόσμο στα γήπεδα και με μόλις 4 ματς τη σεζόν με τετραψήφιο αριθμό εισιτηρίων (δείγμα του πόσο στηρίζει ο κόσμος), η μπασκετική ΑΕΚ μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές.


Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανύπαρκτοι σωτήρες τα κινήματα του facebook και ας κάνουμε λίγη υπομονή. Ας πιστέψουμε την ομάδα, ας τη στηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας και δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα γεμίσουμε και πάλι το γήπεδο για να πανηγυρίσουμε.

Άλλα ήθελα να γράψω

Είναι γεγονός πως άλλο ήταν το αποψινό θέμα του blog, αλλά η επικαιρότητα με υποχρέωσε να ασχοληθώ με κάτι που το βλέπω μόνο σαν οπαδός. Για να μη νομίσουν όμως κάποιοι ότι προσπαθώ να αποφύγω να σχολιάσω τα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας θα μιλήσω για τα θέματα που «καίνε» την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

Έχουμε αργήσει στο θέμα του προπονητή. Μελισσανίδης, Παπαδημητρίου και Κονέ δεν θέλουν να κάνουν λάθος. Έχουν αυτή τη στιγμή τον Ρεμπρόφ και άλλες δύο επιλογές που τα ονόματά τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τις οποίες ασχολούνται.

Από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, το προφίλ του Ουκρανού, εμένα μου κάνει. Το προφίλ. Σαν προπονητή δεν τον ξέρω. Και όποιος πει ότι τον ξέρει θα πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αλλά έναν τέτοιο τεχνικό χρειάζεται η ΑΕΚ. Που να έχει πετυχημένο δείγμα γραφής και να είναι φιλόδοξος.

Ο Ρεμπρόφ είναι ο προπονητής που ο Μελισσανίδης θα του έδινε τα κλειδιά. Μακάρι να προχωρήσει το deal για να τρέξει μετά και ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Η εβδομάδα που έρχεται πρέπει να είναι εβδομάδα ουσιαστικών εξελίξεων με ανακοινώσεις. Τίποτα λιγότερο.

ΥΓ: Καλή επιτυχία στην ομάδα χάντμπολ που σήμερα στις 2 αντιμετωπίζει τον Διομήδη στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

ΥΓ 2: Αύριο κυκλοφορεί το 7ο τεύχος του Δικέφαλου. Ραντεβού στα περίπτερα!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X