ΑΕΚ: Με ψυχή και πίστη για την πρόκριση κόντρα στον Διομήδη (14:00)

Τα έξαλλα πανηγύρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέναντι στον Διομήδη (14:00, ΟXE TV) με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που ρίχνεται σήμερα στην «μάχη» του Final-4 του Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κοζάνη με στόχο να κατακτήσει την πρώτη από τις τρεις κούπες που διεκδικεί φέτος.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:00 τον Διομήδη Άργους με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια δούλεψε εντατικά όλες αυτές τις ημέρες και είναι πανέτοιμη να τα δώσει όλα για να πάρει το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν χθες την τελευταία τους προπόνηση στο κλειστό της Λευκόβρυσης με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες ακόμα και όσοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς όπως ανέφερε ο Δημήτρης Δημητρούλιας :«Μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι και μαζί θα το τελειώσουμε». Έτσι στο πλευρό των συμπαικτών τους βρίσκονται οι τραυματίες Ουγκάλντε και Πλάθα αλλά και οι Πέντερσεν και Χίκερουντ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρώπη.

Δημητρούλιας: «Θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ για τον αγώνα με τον Διομήδη και τόνισε πως η ομάδα του θέλει πολύ αυτό τον τίτλο για να πάρει και ώθηση εν όψει των ευρωπαϊκών. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε τον Διομήδη στον 1ο ημιτελικό. Είναι αλήθεια ότι θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το μεταξύ μας παιχνίδι στη Νέα Κίο. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτό το ματς παρότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα, μπήκαμε όμως από την αρχή της εβδομάδας στο mood του Final-4. Εννοείται πως στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Διομήδη και από κει και πέρα να έχουμε ενέργεια και για τον τελικό. Είμαστε συγκροτημένοι και συγκρατημένοι. Σίγουρα θέλουμε αυτόν τον τίτλο που θα μας δώσει και το έναυσμα για τους ευρωπαϊκούς τελικούς. Οι αθλητές μας είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας λόγω των απουσιών, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο ρόστερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

1ος ημιτελικός 14:00

ΑΕΚ – Διομήδης Άργους (ΟΧΕ ΤV)

2ος ημιτελικός 16:30

ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας (ΟΧΕ ΤV)

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τελικός 16:00 (ΕΡΤ3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X