Φλικ: «Μικρές λεπτομέρειες για ν' αναλάβω την εθνική Γερμανίας»

Ενας Ελληνας απέκλεισε την Μπάγερν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάνζι Φλικ επιβεβαίωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες για ν’ αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γερμανίας μετά το Euro.

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε (17/4) ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, έγινε αυτομάτως φαβορί για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην εθνική Γερμανίας.

Ο Χάνζι Φλικ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο τιμόνι των «Βαυαρών» – για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ (22/5, 16:30) – επιβεβαίωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία) για ν’ αναλάβει τη «μάνσαφτ» μετά το Εuro 2020 και την αποχώρηση του Γιόακιμ Λεβ.

«Φυσικά και μίλησα με τη γερμανική ομοσπονδία. Όλοι γνωρίζουν πώς νιώθω για την εθνική ομάδα. Πρέπει να διευθετηθούν κάποια πράγματα. Είναι μικροπράγματα. Μετά θα μπορέσουμε να το ανακοινώσουμε», υποστήριξε ο 56χρονος Γερμανός που την περασμένη σεζόν κατέκτησε κάθε πιθανό τίτλο (6/6) με την Μπάγερν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X