Μπάγερν: Προχωρημένες οι συζητήσεις με τον Βαϊνάλντουμ

Μπάγερν: Προχωρημένες οι συζητήσεις με τον Βαϊνάλντουμ
Photo Credits: INTIME

Οι συζητήσεις του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με την Μπάγερν βρίσκονται σύμφωνα με το SPORT1 σε προχωρημένο επίπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συζητήσεις του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με την Μπάγερν βρίσκονται σύμφωνα με το SPORT1 σε προχωρημένο επίπεδο και ο 30χρονος Ολλανδός μέσος της Λίβερπουλ κοντά στη μετακίνησή του στους Βαυαρούς.

Ήταν γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες ότι ο ατζέντης του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (είναι ο ίδιος που έχει και τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ) βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερν. Σύμφωνα με το SPORT1 οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του 30χρονου Ολλανδού μέσου της Λίβερπουλ – το συμβόλαιό του εκπνέει τις επόμενες μέρες και η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί – και την ομάδα του Μονάχου έχουν προχωρήσει αρκετά.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές διεξάγονται σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και τα γερμανικά media θεωρούν ότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Γερμανίας. «Η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα Οι συζητήσεις γίνονται σε καλό πλαίσιο», παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χάμφρι Νάιμαν. Για τον Βαϊνάλντουμ ενδιαφέρθηκε και η Μπαρτσελόνα τους περασμένους μήνες, ωστόσο η υπόθεση ατόνησε καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι των «μπλαουγκράνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X