Σίλβερ: «Ισως δούμε τελικούς με γεμάτα γήπεδα»

Σίλβερ: «Ισως δούμε τελικούς με γεμάτα γήπεδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ΝΒΑ επιστρέφει στην κανονικότητά του. Αυτή η σεζόν θα ολοκληρωθεί λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να εξηγεί ότι η επόμενη θα εκκινήσει τον Οκτώβριο. Είτε στα μέσα του μήνα, είτε στο τέλος.

Στόχος του ΝΒΑ είναι να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν 2021-2022 στο τέλος Ιουνίου, αφού σύμφωνα με τις αναλύσεις αυτό είναι το επιθυμητό χρονικό σημείο.

Επίσης, πρόθεση του ΝΒΑ είναι η επιστροφή στα 82 ματς της κανονικής περιόδου, αφού το προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Παράλληλα, ο Σίλβερ έφερε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως το παράδειγμα αυτού που θέλει να πετύχει το ΝΒΑ: Οι μικρότερες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα αστέρια τους και να είναι ανταγωνιστικές.

Ο κομισάριος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνουν οι φετινοί τελικοί με γεμάτα γήπεδα, κάτι που δεν απέκλεισε, με δεδομένα τα βήματα προόδου που έχουν κάνει οι ομάδες. Τελευταίο παράδειγμα οι Νικς που ξεπούλησαν 30.000 εισιτήρια για τα δύο πρώτα ματς των playoffs απέναντι στους Χοκς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X