Πόλο: Η ΑΕΚ πήρε το «εισιτήριο» για το Euro Cup και θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή!

Εικόνες από το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Εφόσον η ΚΟΕ επικυρώσει την παρουσία της ΑΕΚ στο Euro Cup η «Ένωση» θα συμμετάσχει κανονικά στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε σήμερα μια σπουδαία πρόκριση επί του Πανιωνίου και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μια πρόκριση που της έδωσε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Euro Cup. Ότι και να γίνει αύριο στον ημιτελικό με τον Γ.Σ.Περιστερίου η ΑΕΚ μπορεί να ετοιμάζεται πλέον για την παρθενική της παρουσία στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Σε αυτό βοήθησε η ήττα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι στο 2ο προημιτελικό του F8, με την «Ένωση» να μπαίνει στην τετράδα. Μια ομάδα από το Κύπελλο δικαιούται συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα ως 6η ελληνική ομάδα, με την ΑΕΚ να παίρνει τελικά αυτό το εισιτήριο! Στις τάξεις του «Δικεφάλου» περιμένουν μετά το τέλος των αποψινών προημιτελικών για να ενημερωθούν και επίσημα από την ΚΟΕ για την συμμετοχή τους στο Euro Cup. Το  σίγουρο πάντως είναι πως από την στιγμή που η ομάδα δικαιούνται το ευρωπαϊκό εισιτήριο τότε θα δηλώσει  κανονικά συμμετοχή. Σε επικοινωνία μας μάλιστα με τους ανθρώπους του τμήματος για το αν θα κατέβει η ΑΕΚ στην Ευρώπη τη νέα σεζόν η απάντηση ήταν: «Αν βγούμε Euro Cup φυσικά θα κατεβούμε, ΑΕΚ είμαστε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X