ΑΕΚ: Με Γ.Σ. Περιστερίου αύριο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πόλο

ΑΕΚ: Με Γ.Σ. Περιστερίου αύριο στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πόλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει μια ιστορική ευκαιρία για να προκριθεί στον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γ.Σ. Περιστερίου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 18:00 η ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την επική πρόκριση της επί του Πανιωνίου.

Η «Ένωση» μια μοναδική ευκαιρία για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είχε κερδίσει πριν λίγο καιρό την ομάδα του Περιστερίου στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως σίγουρα η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητες της.

Αγωνιστικά το Περιστέρι επικράτησε με 11-9 του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οι δυο ομάδες εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε τριάμισι λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης με 9-7, αλλά στη συνέχεια το Περιστέρι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να επικρατήσει.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα σκληρός και στα τελευταία δευτερόλεπτα σημειώθηκε σύρραξη μέσα στο νερό από τους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποβάλουν χωρίς αντικατάσταση τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Σγουρίδη και τον Πολυμέρη Προσινικλή. Η ένσταση οδήγησε σε αποβολές επίσης στον προπονητή του ΠΑΟΚ Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τους εφόρους των δυο ομάδων, τους κυρίους Πετρίδη και Πασλή.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Διονύσης Καρούντζος που πέτυχε τα 6 από τα 11 γκολ της ομάδας του.

ΠΑΟΚ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 9-11

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 4-5

ΠΑΟΚ (προπονητής Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγιεβιτς, Ν. Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης, Παπάκος, Π. Προσινικλής, Ράντονιτς 4, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσάντας, Κουγιουνης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (προπονητής Κώστας Λούδης):
Καραμπέτσος, Παπανικολαου 1, Λαδάς 1, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας, Καρούντζος 6, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.

Διαιτητές: Μοίραλης – Μπουδραμής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X