Δάνδολος: «Να καθιερωθεί η ΑΕΚ στο χώρο της υδατοσφαίρισης»

Εικόνες από το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ για την σημαντική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προκρίθηκε με 13-12 του Πανιώνιου στην διαδικασία των πέναλτι (7-7 κανονικό παιχνίδι) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του final eight του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών που γίνεται στην Βουλιαγμένη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Περιστέρι – ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Δάνδολος σχολίασε για την σημαντική πρόκριση:

«Παίξαμε απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Θέλουμε να καθιερωθούμε σαν μία σταθερή δύναμη στο χώρο. Δεν πρέπει να είμαστε κομήτες. Είναι μαραθώνιος ο δρόμος της ΑΕΚ στο πόλο και όχι αγώνας ταχύτητας. Θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την ομάδα που αγαπώ από την θέση του μάνατζερ. Θεώρησα υποχρέωσή μου να κάνω ένα βήμα πίσω και να αφήσω την ΑΕΚ στα χέρια ενός νέου προπονητή που μπορεί να την πάει πιο μπροστά από μένα. Αυτός είναι ο Δημήτρης Μάζης».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Στελλάτος από την μεριά του τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα και για τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι η νεοφώτιστη ΑΕΚ βρίσκεται στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την ελληνική υδατοσφαίριση και στη νέα χρονιά. Παρά το γεγονός ότι τα χρόνια περνάνε ψάχνω πάντα να βρω ένα κίνητρο στη ζωή μου και το πόλο είναι αυτό το κίνητρο για μένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X