«Ο Μπορδαλάς θα είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια»

«Ο Μπορδαλάς θα είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ για τον Χοσέ Μπορδαλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Βαλένθια στέλνουν τον Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίο βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Ισπανός τεχνικός αν και έχει συμβόλαιο με την Χετάφε για ακόμη έναν χρόνο θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μαδρίτη και σύμφωνα με το «deportevalenciano», αλλά και άλλα ισπανικά ΜΜΕ, η νέα του ομάδα θα είναι η Βαλένθια.

Ο Μπορδαλάς, όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, είναι ένα όνομα που έχει απασχολήσει την ΑΕΚ, η οποία ήρθε σε επαφή μαζί του.

«Πιθανό να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο «Χοσέ Μπορδαλάς είναι ο επόμενος προπονητής της Βαλένθια και είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι κάτι που ακόμα έχει παραμείνει μυστικό, διότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν και επειδή ο τεχνικός έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Χετάφε. Αν και κανείς δεν πιστεύει πως θα συνεχίσει και του χρόνου, μετά τις τελευταίες δύο σεζόν.

Για ακρίβεια ο δημοσιογράφος Αντόνιο Ζαμπράνο, υποστηρίζει ότι ο Μπορδαλάς θα ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας του με την Χετάφε στο τέλος της εβδομάδας και μετά το ματς με την Γρανάδα, το οποίο θα είναι το τελευταίο του με την ομάδα από την Μαδρίτη.


Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος δημοσιογράφος ο Μπορδαλάς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Βαλένθια, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Χάβι Γκράθια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X