ΝΒΑ: Το Λέικερς-Ουόριορς σάρωσε σε τηλεθέαση! (ΦΩΤΟ)

ΝΒΑ: Το Λέικερς-Ουόριορς σάρωσε σε τηλεθέαση! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι μεταξύ των Λέικερς και των Ουόριορς τα πήγε εξαιρετικά σε τηλεθέαση και αυτό δείχνει πως το play-in μάλλον ήρθε για να μείνει.

Πάρα πολύ καλά πήγε το παιχνίδι για το play-in μεταξύ Λέικερς και Ουόριορς. Αναπάντεχα οι δύο παραδοσιακοί αντίπαλοι, κυρίως σε Τελικούς ή playoffs βρέθηκαν χαμηλά στην βαθμολογία και έπρεπε να αγωνιστούν για την θέση τους στην 8άδα.

Η κόντρα ΛεΜπρον – Κάρι έχει πάντα ενδιαφέρον και αυτό αποδείχθηκε ακόμα μια φορά. Το παιχνίδι είχε την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο ESPN από το 2019 και τους Τελικούς της Δύσης, ενώ έγινε το δεύτερο ματς με την μεγαλύτερη τηλεθέαση γενικά για φέτος, μετά το παιχνίδι των Λέικερς με τους Μάβερικς, το οποίο έγινε τα Χριστούγεννα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μόνο και μόνο από αυτό το ματς το ΝΒΑ χαμογελά, αφού το play-in κατάφερε να έχει επιτυχία και να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου. Παρά τις αρχικές γκρίνιες των παικτών, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και πρέπει όλοι να το συνηθίζουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X