Βλέπει «καθαρά» την εικόνα της και αυτό είναι ευχάριστο

Βλέπει «καθαρά» την εικόνα της και αυτό είναι ευχάριστο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την ΑΕΚ την ώρα που ψάχνει προπονητή και βασικούς ποδοσφαιριστές της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει πολλά να κάνει. Να βρει νέο προπονητή, να βρει 7 μεταγραφές 11άδας, να γεμίσει το ρόστερ της, να φτιάξει πάλι την ψυχολογία της.

Ευτυχώς για την ΑΕΚ η κακή εικόνα της δεν… αλλοιώθηκε ούτε στο τελευταίο 90λεπτο. Ευτυχώς έχει την κακή εικόνα μπροστά της, καθαρή. Και βλέπει κατάματα τα λάθη της και τι χρειάζεται. Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να αντιληφθείς τι έκανες λάθος και τι έχεις ανάγκη. Και τώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους άμεσους συνεργάτες του το αντιμετωπίζουν. Ευτυχώς θα πω εγώ, που η χρονιά έληξε εξίσου άσχημα με την εξέλιξη της.

Μία ανάγκη μεγαλύτερη από ποτέ

Οι ελπίδες για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον μαθηματικές. Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Ισπανό και πάει σε καλύτερη επιλογή που ελπίζει να της δώσει ότι της λείπει. Όπως είπε και ο Μελισσανίδης για τον Ολυμπιακό εν ολίγοις «βρήκε έναν προπονητή και έστρωσε». Αυτό ψάχνει η ΑΕΚ. Και μετά οι μεταγραφές που έρχονται σε δεύτερο χρόνο, διότι η ανάγκη στην θέση του προπονητή είναι μεγαλύτερη τώρα από ποτέ. Και για αυτό ο Μελισσανίδης φτάνει πάνω από το 1 εκατ.ευρώ, μέχρι και στο 1,3 εκατ.ευρώ για Λουτσέσκου και Ρεμπρόφ.


Εχουν να γίνουν πολλά και πολύ σημαντικά. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει θέσει το τέλος Μάη ως deadline για την θέση του προπονητή. Και μετά 20-25 μέρες πρέπει να τρέξουν για να καλύψουν όλες τις θέσεις σιγά-σιγά, διότι ξεκινά η προετοιμασία. Η ΑΕΚ όταν πάει στην Ολλανδία πρέπει να είναι γεμάτη. Να δουλέψει, να έχει χρόνο να μονταριστεί όπως θέλει ο νέος κόουτς και να ψάξει το καλοκαίρι τις τρεις προκρίσεις που θα την στείλουν στους ομίλους. Ναι πρώτος στόχος είναι ο πρωταθληματισμός και να είσαι ανταγωνιστικός εντός συνόρων, αλλά η Ευρώπη είναι σημαντική υπόθεση και σε θρέφει. Κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά αυτό στην ΑΕΚ. Για αυτό και το φετινό καλοκαίρι δεν είναι πολυτέλεια για… ξόδεμα.

ΥΓ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ενθουσίασε κανέναν με όσα (μας) είπε. Δεν έδωσε μισή είδηση ενθουσιασμού, να πω την αλήθεια. Τον είδα για πρώτη φορά έως και σοκαρισμένο για ότι έγινε πέρυσι. Μπορεί και να βγει σε καλό στην ΑΕΚ όλο αυτό. Αυτό κρατώ και ελάχιστα από όσα είπε στα Σπάτα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X