Επική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου-Απέκλεισε στα πέναλτι (12-13) τον Πανιώνιο!

Εικόνες από το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ιστορική πρόκριση πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που απέκλεισε τον Πανιώνιο στην διαδικασία των πέναλτι με 12-13 στα προημιτελικά του Final-8. Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 7-7 με την «Ένωση» στα πέναλτι να παίρνει τελικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά που διεξάγονται αύριο.

Πλέον η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου περιμένει να μάθει σήμερα τον αντίπαλο της που θα προκύψει από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Γ.Σ Περιστερίου.

Η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης και ισοφάρισε 52 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με γκολ του Βούκσεβιτς. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι εκεί όπου ο Κωστας Φλέγκας απέκρουσε το σουτ του Καλαϊτζή στο 6ο πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 12-13

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 1-1, 0-2, 5-6.

Πανιώνιος (προπονητής Κώστας Δήμου):
Σαλτερής , Μπουζαλάς, Σπυρόπουλος, Νιαρχάκος, Μπραΐμης 2, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 2, Ζουρίδης 2, Αλεξίου, Δήμου 2, Νταλάπας, Καπετανάκης 3, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΑΕΚ (προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος , Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 3, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 5, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς, Κατσινουλας, Ζωρζος, Παπάκος 2.

Διαιτητές: Μοίραλης – Κραβαριτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X