«Ο Ρεμπρόφ δεν έχει κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ!»

«Ο Ρεμπρόφ δεν έχει κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Νέες αναφορές από την Ουκρανία για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία αναφορικά με το μέλλον του Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι συνεχόμενα και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει τη… μάχη και θα αποσπάσει την υπογραφή του Ουκρανού προπονητή.

Μετά τα πρωινά δημοσίευμα που έκαναν λόγο για γερό μπάσιμο της Αλ Αϊν, τώρα έρχεται νέα αναφορά για τον Ρεμπρόφ και την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το «football24» αναφέρει πως η Ενωση δεν σταματάει το… κυνήγι του Ρεμπρόφ και πως είναι έτοιμη να αυξήσει την προσφορά της για να πάρει το «ναι» του παλαίμαχου φορ.

ΑΕΚ για Ρεμπρόφ

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα για τη… μάχη της ΑΕΚ για τον Ρεμπρόφ

«Ο… αγώνας μεταξύ των συλλόγων για τον Σεργκέι Ρέμπροφ συνεχίζεται δυναμικά. Ο Ρεμπρόφ παραμένει ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Ρέμπροφ έλαβε μια πρόταση από την Αλ-Αϊν, η οποία θέλει να δελεάσει τον Ουκρανό. Παρά τις φήμες που συνδέουν τον προπονητή της Φερεντσβάρος με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, Αλ Αϊν, Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ρέμπροφ δεν έχει κλείσει ακόμη την πόρτα στην ΑΕΚ. Η προτεραιότητα για τον 46χρονο προπονητή παραμένει ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά ο Ουκρανός δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη προσφορά από σύλλογο που αγωνίζεται σε τοπ πρωτάθλημα», όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X