Ποντάρουμε στο 3.24!

Ποντάρουμε στο 3.24!

Η δυάδα του Stoiximaview, με αγώνες από Ισπανία και Ελβετία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Stoiximaview.

Το Stoiximaview προτείνει δύο ματς από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ελβετίας.

La Liga, Λεβάντε-Κάδιθ (22.00): Ματς για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga. Τόσο η Λεβάντε, όσο και η Κάδιθ σκέφτονται από τώρα το καλοκαίρι, αφού δεν κυνηγάνε κάτι στο φινάλε. Αυτός είναι και ο λόγος που το μεταξύ τους παιχνίδι δεν διεξάγεται το Σάββατο, μαζί με το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής.

La Liga, Λεβάντε-Κάδιθ (22.00): Η Λεβάντε συνεχίζει εντελώς χαλαρά. Ουσιαστικά μετά τον αποκλεισμό της από την Μπιλμπάο στα ημιτελικά του Κυπέλλου τον περασμένο Μάρτιο τα έχει παρατήσει. Μέχρι τότε είχε εξαιρετική παρουσία για αυτό και δεν έχει πληρώσει το κακό φινάλε της με 8 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες. Πάντως, επειδή το ρόστερ της ομάδας είναι ποιοτικό αλλά και η προσέγγιση του Πάκο Λόπεθ επιθετική τα παιχνίδια της πάντα έχουν ενδιαφέρον.

La Liga, Λεβάντε-Κάδιθ (22.00): Το πρόσημο για την Κάδιθ είναι σίγουρα θετικό! Επέστρεψε στην κατηγορία ύστερα από το 2006 και κατάφερε να εξασφαλίσει σχετικά άνετα την παραμονή, αφού δεν έμπλεξε τις τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι, απολαμβάνει χαλαρή το φινάλε και κάνει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά. Ο Άλφαρο τα πήρε για την εικόνα της ομάδας πάντως στα δύο τελευταία ματς, όπου ηττήθηκε από Οσασούνα και Έλτσε (3-2, 1-3) και ζήτησε από τους παίκτες του θετικό φινάλε στη Βαλένθια.

La Liga, Λεβάντε-Κάδιθ (22.00): Με το μυαλό στο καλοκαίρι και οι δύο ομάδες. Η Κάδιθ έχει σίγουρα μια επιτυχημένη χρονιά, ενώ η Λεβάντε αφήνει άσχημη γεύση στο φινάλε. Πάντως, η προσέγγιση και των δύο ομάδων στο τελευταίο τους παιχνίδι θα είναι επιθετική, αφού θέλουν τη νίκη. Έτσι, περιμένοντας και τη χαλαρότητα να φανεί, πάμε στοίχημα με το GG & Over 2.5 στο 1.80.

Σιόν-Βασιλεία: Μας αρέσουν τα γκολ…

Σιόν-Βασιλεία (21:30): Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ελβετίας και εμείς πάμε στοίχημα με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Έχουμε επιλέξει έναν αγώνα στον οποίο υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ας δούμε λίγο την πορεία των ομάδων στο πρωτάθλημα και μετά να προχωρήσουμε στην επιλογή μας για το στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς.

Η γηπεδούχος Σιόν είναι στη 10η θέση με 35 βαθμούς σε 35 αναμετρήσεις και συντελεστή γκολ 44-58. Είναι στην τελευταία θέση, αλλά έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Διότι σε περίπτωση που καταφέρει να νικήσει, τότε θα προσπεράσει τη Βαντούζ και θα μπει στο μπαράζ σωτηρίας.

Τελευταία της αγωνιστική ήταν η ήττα με 3-1 εκτός έδρας απέναντι στη Λουγκάνο.

Τώρα παίζει εντός έδρας απέναντι στη Βασιλεία, η οποία θέλει νίκη για να παραμείνει στη 2η θέση. Έχει 53 βαθμούς σε 35 ματς και γκολ 60-49, ενώ απέχει τρεις βαθμούς από τη Σερβέτ η οποία είναι στην 3η θέση.

Προέρχεται από νίκη με 4-0 επί της Ζυρίχη, εντός έδρας και θέλει τώρα βαθμό ή βαθμούς για να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς ισοβαθμίες και τα σχετικά, με τη Σερβέτ.

Σιόν-Βασιλεία (21:30): Εννοείται πως αποφεύγουμε το σημείο του αγώνα, αν και οι τιμές είναι ψηλά, αφού και η νίκη του φαβορί, Βασιλεία, πληρώνει στο 2.50.

Όμως είπαμε δεν πάμε σε σημείο αγώνα, θα προχωρήσουμε με τα γκολ της αναμέτρησης και ας είναι σε μικρότερη απόδοση. Θα στηρίξουμε τη Βασιλεία και βλέπουμε το over 1.5 γκολ αγώνα των φιλοξενούμενων, σε απόδοση 1.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X